081227

Julen har kommit och gått rätt obemärkt i vår familj. Jag har skaffat mig en laptop i miniformat. En riktigt smidig liten tingest med god prestanda. Perfekt att ha med sig till skolan osv. Det gjorde jag dock flera veckor innan jul. :)

Eroz mår som vanligt bra. Han har dock varit lite knasig i magen. Kanske för att han har mumsat på hästbajs? :P Hur som helst har han fått den klassiska kureringenn ris och kokt fisk och magen verkar ha ställt sig till rätta redan. Jag har fortfarande dåligt med bilder. Jag har inte kånkat runt på kameran utomhus. Sedan är jag väl en känslig själ eftersom jag har svårt att fotografera och dona när jag lider brist på inspiration.. En riktig liten konstnär :D

Som kompensation blev det ett par inomhusbilder med inbyggd blixt idag. Det blir inte riktigt samma sak som fina utomhusbilder men det får duga för att visa hur maffig lillen börjar bli. Åtminstone så tycker vänner och bekanta att han börjar bredda sig och bli grövre och vi tycker ju såklart alltid att han är stilig ;)






Han är en riktig liten gobit vår kille :) Mattes hjärta ♥



081222

Bortsett från Eroz och mina tvä hästar så har vi ju även en katt. Han är en stillsam liten herre som helst sitter och leker med vattenkranen eller bäddar ner sig i soffan och myser. Jag tog honom på bar gärning igår. När han var i full färd med att sprätta vatten i köket ;) Inte för att det gör någonting. Jag är glad att våra djur är skötsamma och inte går loss på inredningen. Men det blev söta bilder på Muffin, som kissemiss även kallas :)



081208

I Gävle har det snöat idag. Eroz är glad över detta, såklart! För det är ju bra härligt att få busa runt i snön och kanske framförallt att äta den.. :S

Jag är förkyld, frusen och ynklig idag. Det är tur att husse är hemma sä att han kan hjälpa mig med rastningen idag. Det lackar ju mot jul och det blir en liten julklapp till Eroz och moi. En lydnadskurs hos brukshundsklubben får det bli. Sedan får vi se vad det leder till. Husse vill ju ha en fram en liten bevakningsvovve ur Eroz och det är ju inte omöjligt. Hur som helst så är det jag och E som ska börja på denna kurs. :]

Något mer att rapportera finns inte direkt idag. Jo.. foderbilen påstår att vi inte bor på vår adress. Förmodar att det är för att de inte hade lust att bära upp säckarna för trapporna X(  ? Suck. Vi väntar alltså på en avi för maten så att vi får hämta ut den (och bära) själva. Jag smög faktiskt i lite änglamarks, som jag hittade i butik, i 's mat och det verkar väldigt uppskattat och bra för Eroz kista. Ugnsbakat verkar bra mao.

081202

Idag känner jag för att ta med mig Eroz till något nytt ställe att promenera på. Igår var vi ute i elljusspåret med husse men vi valde tydligen fel spår. Det var blankis nästan hela vägen. Skitkul tyckte Eroz. Husse och jag fick ta oss fram bredvid spåret.

Med tanke på att min bil "råkat" laddat ur batteriet (jag glömde visst lampan på..) så får det nog bli en promenix hemmavid. Vi får se vad det blir för något. Imorgon åker vi iallafall ut till landet och busar och tar en promenad ner till havet.


Det är dåligt med foton nu. Här är dock ett par som är några veckor gamla;






Såhär glatt kommer man om matte kallar in. Oftast iaf ;)



Vi har även beställt nytt foder från foderbilen.se idag. Royal Canin Sensible åt katten och Magnussons Meat & Bisquit Junior åt Eroz. Royal Canin är det enda foder som går hem hos vår kisse och det enda han håller hullet på. Han ratar t.o.m räkor knaskatten :)




RSS 2.0